Archief

Overzicht van artikelen uit ons archief

WKZ
Op 9 mei 2017 waren we aanwezig in het WKZ te Utrecht bij de Child Health Week
WKZ child health week stichting Voorzorg Utrecht aanwezig op 9 mei 2017WKZ child health week 1 stichting Voorzorg Utrecht aanwezig op 9 mei 2017


Knoopgala
We waren aanwezig bij de opnames van Het Knoop Gala: dit is het muziekgala van NTR en Fonds Verstandelijk Gehandicapten, waarin bekende Nederlandse artiesten optraden met artiesten met een verstandelijke beperking. Het Metropole Orkest leverde de muzikale ondersteuning. Dat zorgde voor een schitterend Gala, maar tegelijkertijd maakte deze show ook een statement: mensen met een verstandelijke beperking beschikken over veel meer talenten dan menigeen denkt. De uitzending was op NPO1 op 27 december 2016 en op 31 december 2016.


Afscheid bestuurslid P.H. van Setten

Op 18 november 2016 nam ons bestuur afscheid van bestuurslid de heer P.H. van Setten. De heer Van Setten heeft zich ruim 50 jaar ingezet voor de Stichting Voorzorg Utrecht en de voorganger Stichting Utrechtsch Ziekenhuisverplegingsfonds. Van de oprichting van de Stichting Voorzorg Utrecht in november 1994 tot voorjaar 2012 heeft de heer Van Setten de functie van secretaris vervuld. Vanaf voorjaar 2012 was de heer Van Setten nog actief als bestuurslid.
bestuur SVU neemt afscheid van bestuurslid P.H. van Setten
Nationale Zorgvernieuwingsprijs
Op 29 november 2016 waren we aanwezig bij de uitreiking van de Nationale Zorgvernieuwingsprijs, een initiatief van ZonMW en het VSBfonds. De prijs was voor het project Gezonde Taal!, de tweede plaats was voor het Grijzekoppenorkest.
Lees meer: Nationale Zorgvernieuwingsprijs 2016

GrijzeKoppenOrkest

 NZVP 2016 Ria Lubbers Stichting Voorzorg Utrecht


NZVP 2016 Vincent Baalman en Ria Lubbers Stichting Voorzorg Utrecht

Copyright ©2014. Alle rechten voorbehouden.