Gerealiseerde projecten 2024

Vitafloor

Januari 2024

De Prinses Maxima Manage in Den Dolder heeft mede met subsidie van SVU een vitafloor geplaatst. De vitafloor kan ingezet worden bij blessures en spierstijfheid en om de paarden soepel, gezond en krachtig te houden.  ​Aangezien het rijden en werken met gehandicapten een zware belasting is voor de paarden. 

Kletspakket

Januari 2024

Stichting Vrienden van het UMC Utrecht heeft het kletspakket voor kinderen van ouders met kanker samengesteld. Dit om ouders te helpen om het gesprek met hun kinderen aan te gaan. ​Het pakket bestaat uit boekjes en ander ondersteuningsmateriaal dat wordt afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën en het ziektebeeld.

Inrichting tuin opvanglocatie

December 2023

Bij de nieuwe opvanglocatie van Moviera in Utrecht is een nieuwe tuin gerealiseerd. De tuin is natuur inclusief, biedt veiligheid en geboregenheid. Er is ruimte om te ontmoeten, te spelen en om te ontdekken.

Stichting Duco Samen naar School

December 2023

Stichting Duco heeft met subsidie van SVU divers spel- en speelmateriaal aangeschaft met als doel om kinderen met en zonder beperking van elkaar te laten leren en samen te kunnen laten spelen.